Damefrisør med stor erfaring tilbyder dameklip

​DS-Hair er din lokale damefrisør centralt på Damhusvej 31, nær Skibhusvej i Odense. Vi tilbyder dameklip til kvinder i alle aldre, og vi har kaffe eller te på kanden, hvis du kommer forbi. Vi ligger centralt på Damhusvej 31, og du kan parkere gratis lige foran salonen, når du besøger din damefrisør.

Hyggelige omgivelser med en smilende damefrisør

Livet venter derude, og vi venter herinde – så hvorfor vente længere ... Din damefrisør er klar til at finde den helt rigtige frisure. Vi kigger først på dit hår, og derpå taler vi om dine tanker, ideer og ønsker. Herefter fortæller vi dig, hvad det vil koste lige præcis dig at komme til at ligne en million

Vi holder til i hyggelige omgivelser med en afslappet atmosfære. Vi byder altid på masser af smil og gode ideer til dameklip. Vi går meget op i hår, mode og trends. Derfor er vi ofte ude i verden for at få ny inspiration, så vi kan give dig den helt rigtige frisure.

Vi lægger stor vægt på, at håret skal hænge sammen med personen, og at frisuren skal afspejle personligheden. Vi gør alt for at sikre, at du får en frisure, som passer til dig, dit temperament og din hverdag, når du er til damefrisør.

Bestil tid til dameklip eller kig forbi frisørsalonen

Du kan booke tid til dameklip online, eller du kan kigge forbi din damefrisør. Du kan også ringe til os på telefon 66 11 05 24, eller du kan skrive til os på dina@dinastenderup.dk.​​

​Husk også at følge vores

Firma

Frisør Dina Stenderup

CVR: 26611946​

Kontakt

Telefon: 66 11 05 24

E-mail: dina@dinastenderup.dk